top of page

Azonnali

reagálás

Felszerelt

eszközpark

Folyamatos

alkatrészellátás

Összeszokott

csapat

Nálunk a fentiek biztosítják a töretlen sikert. Ahogy a GATE Csoportban, a GATE Solar árnyékolástechnika esetében ugyanezek vonatkoznak ránk. Országos, márkafüggetlen szolgáltatás, magas minőségben, gyors reakcióidővel. Mindezek természetesen karbantartási szerződés esetén biztosítottak. A GATE Solar vállalja automata redőnyök, zsaluziák, árnyékolók szakszerű karbantartását.

 

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben, közületi épületekben számos árnyékolástechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami akár kisebb baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, valamint a vonatkozó jogszabályokat is! 

Személyesen

1097 Budapest,

Illatos út 11/B

Online

Kérjen ajánlatot weboldalunkon

Telefonon

Hívjon minket!

Tel: 123-456-7890

Miért válasszon minket?

Mert karbantartási szerződést kötő ügyfeleink részére számos kedvezményt biztosítunk. Alapos helyszíni felmérés során kollégáink ellenőrzik a telepített eszközök állapotát, jelentést írnak a vizsgálatról, figyelembe vége a használat gyakoriságát, a vonatkozó jogszabályokat, majd személyre szabott ajánlatot készítenek.

 

Karbantartási szerződéseink teljesen rugalmasak, így biztosan minden igényükre tudunk megfelelő megoldást biztosítani. A karbantartási ajánlat elfogadása után a GATE következik!

 

Jelezzük, ha aktuálissá válik a karbantartás, figyelmeztetjük, ha változnak a törvényi előírások. Előre egyeztetett időpontban technikus szakembereink a helyszínre vonulnak, hogy elvégezzék a soron következő karbantartást.

karbi_elony_shrt.png
bottom of page