top of page

Árnyékoló szerviz

A kézi működtetésű redőnyök kora lejárt, különösen ideális az automatikus redőnyök használata, azonban hiba esetén nem könnyű megbízható szervizcéget találni. 

Árnyékoló szerviz szolgáltatásunk biztosítja a minőségi munkát, hogy tovább élvezhesse az árnyék adta kényelmet és napvédelmet otthonában vagy munkahelyén.

Hiszen mikor hibásodna meg vagy menne tönkre az árnyékoló, ha nem a legnagyobb melegben? Mindannyian ismerjük Murphy törvényét, így ne bízzuk a véletlenre. 

Hívja árnyékoló szerviz csapatunkat, hogy gyors felmérés után szakszerűen javítsuk árnyékoló berendezését!

Ahhoz pedig, hogy megbízhatóan működő árnyékoló berendezése legyen, már nyár előtt vegye igénybe karbantartási szolgáltatásunkat, így jóval kevesebb esélyt hagy egy hirtelen meghibásodásra.

Árnyékoló szerviz szolgáltatásunk néhány éve indult, mikor a GATE Csoport felismerte, hogy a kaputechnika és árnyékolástechnika nem is áll olyan távol egymástól. Több mint 30 éves kaputechnikai szakmai tapasztalatunkkal könnyedén vetettük bele magunkat a munkába, így mostanra kiforrott árnyékoló szerviz vagyunk, legyen a javítandó berendezés reluxa, szalagfüggöny, zsaluzia vagy motoros árnyékolórendszer.

Az árnyékolástechnika eszközei rendkívül fontos berendezések egy épület kivitelezése során mind energetikai, mind kényelmi szempontból. Az árnyékolók többféle anyagból, stílusból, valamint méretből készülnek, hogy megfeleljenek a különböző típusú nyílászáróknak, helyiségeknek. Függőleges vagy vízszintes kialakításúak, sok esetben dönthetők, megemelhetők, így szabályozható a helyiségbe jutó fény mennyisége. Olyan anyagokból állnak rendelkezésre, mint a fa, műfa, alumínium, vinyl, illetve szövet. Népszerű típusok irodák esetén a szalagfüggönyök, lamellás árnyékolók, ablak napellenzők, magánházak esetén pedig a reluxák, redőnyök, zsaluziák, pergolák, emellett pedig a legkülönfélébb kivitelek is megoldhatók egy adott ingatlan esetén. Mint minden eszköz, ezek is rendszeres karbantartásra szorulnak, ellenkező esetben könnyen elromlanak. Ilyenkor segít a GATE Solar árnyékoló szerviz!

Beltéri árnyékoló
szerviz

Kültéri árnyékoló
szerviz

Light and Shadow

Az elromlott árnyékoló mindig bosszúságot okoz

Keresse a GATE Solar csapatát a legjobb megoldásért!

bottom of page