top of page

Motoros redőny

Apartment Building

Motoros redőny

Egyre több helyszínen található motoros redőny országszerte. Hiszen árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, jó hő- és hangszigetelés, könnyű tisztítás mellett igen kényelmes, modern megoldás is. Ideális esetben fali kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelhetők, de irodaházakban, közületek épületeiben, okos otthonokban már applikációs megoldások is léteznek. Mivel motorral felszerelt berendezésről beszélünk, sajnos a meghibásodás esélyes, emiatt pedig karbantartásuk is elengedhetetlen lenne. De amennyiben ez utóbbi elmarad, akkor jön szóba az árnyékolástechnika szakszerviz.

Redőny szerviz

A motoros redőny meghibásodása történhet mechanikai vagy elektronikai okból. A legtöbb esetben a redőny elakad, mert alá kerül valami, vagy alapból ferdén indul el. Ilyen esetben a redőnymotor nagyobb terhelést kaphat, így javasolt a motor azonnali leállítása. Amennyiben a fennakadás finom, kézi mozdulatokkal nem hozható helyre, szakember értesítése szükséges. A javítás esetén a technikus kolléga pontos motor beállítást végez annak érdekében, hogy a hiba ne jelentkezzen újra. 

Az idő drága, mindenkinek. Innovatív szemléletünknek köszönhetően a szükséges kopó műanyag alkatrészeket 3D nyomtató segítségével állítjuk elő. Ezáltal is igyekszünk kiküszöbölni a hosszantartó beszerezési folyamatot a gyártótól a felhasználóig. Hiszen néhány órás állásidő is kellemetlenséggel jár, nem, hogy több napos, esetleg hetes működésképtelenség egy apró, hiányzó alkatrész miatt.

Image by Harald Arlander

Az elromlott redőny mindig bosszúságot okoz

Keresse a GATE Solar csapatát a legjobb megoldásért!

Személyesen

1097 Budapest,

Illatos út 11/B

Online

Kérjen ajánlatot weboldalunkon

Telefonon

Hívjon minket!

Tel: +36 20 390 2885

bottom of page