top of page

Árnyékolástechnika telepítés

A kézi működtetésű árnyékolók kora lejárt, keresse innovatív, okos megoldásainkat!
automata-arnyekolo.jpg

Azonnali

reagálás

Alapos

felmérés

Szakszerű

telepítés

Összeszokott

csapat

A megfelelő árnyékolástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván, legyen az motoros redőny, zsaluzia, tetőárnyékoló vagy motoros napvitorla. Árnyékolástechnika telepítés tervezése esetén figyelembe kell venni a helyszíni felmérés során, hogy mennyi árnyékot teremt napos időszakban az épület körül, illetve, hogy mennyire engedi átszűrődni a természetes fényt a világosság megőrzése érdekében. Ezért szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében. 

Miért jó, ha van árnyékolás?

Az épületbe jutó napfény mennyiségének szabályozásával a redőnyök, szalagfüggönyök, rolók és egyéb árnyékoló berendezések segíthetnek a belső hőmérséklet szabályozásában, csökkentve a fűtési, illetve hűtési igényt, valamint a mostanában magasra rúgó energiaköltségeket.

Image by Heli Ruiz

Árnyékolástechnikai termékek

Célunk, hogy minden ingatlanba az ottani adottságoknak megfelelő árnyékoló berendezést telepítsük, alapos helyszíni felmérés alapján. Kézi vezérlésű vagy motoros, távirányítós árnyékolástechnikai rendszereket telepítünk.

A GATE Solar vállalja továbbá automata redőnyök, zsaluziák, árnyékolók szakszervizét, karbantartását.

Mivel sok féle termék létezik az árnyékolástechnika területén, folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk, hogy mindig friss tudással állhassunk egy-egy termék előtt. Ezen kívül innovatív szemléletünknek köszönhetően a szükséges kopó műanyag alkatrészeket 3D nyomtató segítségével állítjuk elő. Ezáltal is igyekszünk kiküszöbölni a hosszantartó beszerezési folyamatot a gyártótól a felhasználóig.

Keresse a GATE Solar csapatát a legjobb megoldásért!

Személyesen

1097 Budapest,

Illatos út 11/B

Online

Kérjen ajánlatot weboldalunkon

Telefonon

Hívjon minket!

Tel: 123-456-7890

bottom of page