top of page

Rólunk

GATE - már árnyékolástechnika és napelem is? IGEN!

A GATE Csoport, elsőként és a mai napig egyedülálló módon országosan, márkafüggetlenül foglalkozik kaputechnikai, rakodástechnikai termékek telepítésével, szervizelésével. Cégünk ellátja több kiemelt létesítmény (repülőtér, állami intézmények, gyárak, logisztikai központok) területén a telepített automatizált berendezések karbantartási feladatait, továbbá biztosítja ügyeleti rendszerű hibaelhárítását. Több mint 30 éve dinamikusan fejlődő cégünk immár 4 szervizcéggel rendelkezik a legmagasabb minőségű szervizszolgáltatás nyújtásának érdekében. Felismertük, hogy kisebb szakmai csapatok koordinálásával ez könnyebben megvalósítható, mint egy nagy, száz fős brigádot vezetve.

Mivel a kaputechnika, árnyékolástechnika, valamint a napkollektor berendezések nem is állnak olyan távol egymástól, úgy gondoltuk nyitunk ezen szakterületek felé is. 

Image by Augustine Wong

Az árnyékolástechnika hazánkban is fontos szerepet tölt be, hiszen a meteorológia egyre szélsőségesebb arcait mutatja évről évre. Ehhez építészetileg is alkalmazkodni kell, így a várost járva sok-sok épületen - legyen irodaház, közösségi épület,  vagy akár magánház - fedezhetünk fel korszerű, motoros redőnyöket. Azonban ami motorral működik tudjuk, hogy el is romolhat, a hibának pedig több féle oka lehet. Nem elvárható az üzemeltetőtől, hogy minden esetben tudja a hiba megoldását.


Motoros redőnyök esetében a javítások két részre bonthatóak. Vannak mechanikai és elektronikai meghibásodások. Árnyékolástechnika szerviz területén dolgozó kollégáink kellő tapasztalattal, szakértelemmel rendelkeznek. Sok éves szerviz tapasztalatunknak, valamint a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően minden típusú és márkájú motoros redőnyt javítunk. Legyen bármely típus, bármilyen kivitel, alkatrészeket cserélünk, motorokat javítunk. Amennyiben ez már nem költséghatékony, segítünk megtalálni a legjobb, legolcsóbb csere típusokat. 

Egyre több napelempark épül hazánkban, mely a telepítésen kívül idővel szervizre, karbantartásra szorul. Ezért, szakmai tudásunkra alapozva ezen a területen is szervesen tevékenykedünk annak érdekében, hogy a létesítmények a maximális teljesítménnyel működhessenek. Napelempark karbantartás esetén egyedi ajánlattal keressük meg leendő Partnereinket a költséghatékony, gördülékeny együttműködés érdekében.

A GATE Solar ipari és közületi árnyékolástechnika, napelem / napelempark szerviz, valamint karbantartás szolgáltatást kínál magas minőségben.

Innovatív szemléletünknek köszönhetően a szükséges kopó műanyag alkatrészeket 3D nyomtató segítségével állítjuk elő. Ezáltal is igyekszünk kiküszöbölni a hosszantartó beszerezési folyamatot a gyártótól a felhasználóig. Hiszen néhány órás állásidő is kellemetlenséggel jár, nem, hogy több napos, esetleg hetes működésképtelenség egy apró, hiányzó alkatrész miatt.

A GATE Solar szakmai csapata igyekszik minden problémára optimális megoldást találni. Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hiszen árnyékban dolgozni kellemesebb!

- Több mint 30 év szerviztapasztalat -

Célunk

Olyan szerviz, valamint karbantartás szolgáltatás nyújtása mind  árnyékolás, mind napelempark esetében, mely biztosítja az állandó, üzembiztos működést, hirtelen meghibásodás esetén pedig a rövid állásidőt.

Image by Héctor J. Rivas
Our Mission
Image by Adam Hornyak

Miért a GATE Solar?

A GATE Csoport több mint 30 éves szerviztapasztalata a garancia a megbízható munkára. 

Széleskörű szolgáltatáspalettánk biztosítja, hogy a lehető legtöbb felmerülő problémát szakszerűen, gyors határidővel javítjuk.

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző árnyékolástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Magánházak és irodaházak különféle árnyékolástechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre.

A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami akár baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása az árnyékolástechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk.

Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát valamint irodaházak és közületek esetén a vonatkozó jogszabályokat is!

bottom of page