top of page

Napelempark karbantartás

Solar Panel Farm8

Azonnali

reagálás

Felszerelt

eszközpark

Folyamatos

alkatrészellátás

Összeszokott

csapat

A napelempark karbantartás rendkívül fontos a hosszantartó, optimális működés érdekében.


A napelemek ugyan hosszútávra tervezett berendezések, azonban átnézésre, tisztításra szorulnak időnként, átvizsgálásuk évente esedékes. Ennek hiányában teljesítményük akár 5%-al is romolhat, mely jelentős kiesést jelent egy napelempark esetén. Azt gondolnánk majd az eső lemossa a napelemeket, de nem végez tökéletes munkát. Ezen felül a por, pollen, légköri szennyeződés, esővel lecsapódó szennyeződések, madárürülék is szennyezi, melyek nagy teljesítménycsökkenést jelenthetnek.

Rendszeres karbantartás nélkül hirtelen léphetnek fel üzemzavarok, melyek akár hosszabb állásidőt is okozhatnak. Ne várja meg a váratlanul fellépő üzemzavart, hívja napelempark karbantartásra specializálódott csapatunkat, hogy gyors felmérés után egyedi karbantartási ajánlat keretében javítsuk berendezéseit! Napelem karbantartás szolgáltatásunk kiemelt figyelmet szentel a minőségi munkának, így Ön biztos lehet benne, hogy napelemei zavartalanul, hatékonyan fogja generálni az áramot.

Solar Panels

A rendszeres karbantartás célja

A berendezések maximális élettartamának biztosítása mellett minimalizáljuk a meghibásodások okozta állásidőt. Ahogy az ábra is mutatja idővel a növekvő meghibásodásra fel kell készülni, amit csak a megelőző karbantartással lehet csökkenteni. Az időben észrevett hiba javítása jellemzősen kevesebb költségbe is kerül.

Furdokadgorbe_GATE.png

Keresse a GATE Solar csapatát a legjobb megoldásért!

A napelempark esetében is elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, akárcsak bármilyen műszaki berendezés esetén. Hiszen a zavartalan üzemelés, hatékonyság fontos a megbízható, stabil működés szempontjából. 

 

A napelemek megbízható működés érdekében érdemes időben igénybe venni karbantartási szolgáltatásunkat, hiszen ezáltal jelentősen csökkentjük a hirtelen meghibásodások lehetőségét

 

Napelempark karbantartási szolgáltatásunkat néhány éve indítottuk el, amikor felismertük, hogy a napenergia rendszerek karbantartása, valamint kezelése elengedhetetlen fontosságú a hatékony működés és hosszú élettartam biztosítása érdekében. Rendkívül értékes, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező csapatunkkal könnyedén alkalmazkodtunk az új területhez, így ma már elkötelezett, emellett megbízható napelem karbantartó szakemberek vagyunk. Mindegy, hogy lakossági vagy ipari napelem rendszerekről van szó, szaktudásunkkal, kiforrott módszereinkkel hatékonyan, valamint precízen gondoskodunk a napelemek ellenőrzéséről, tisztításáról, beállításairól, az alkatrészek cseréjéről. Bízunk benne, hogy megbízható szolgáltatásunkkal hozzájárulunk az Ön napelem rendszerének optimális működéséhez, emellett hozzásegítjük Önt a fenntartható, környezetbarát energiatermelés élvezetéhez.

 

A napelem rendszerek rendkívül fontos berendezések egy épület energiatermelése során, hiszen hozzájárulnak az energetikai hatékonysághoz, környezetbarát energiatermeléshez. A napelemek különböző típusú / méretű kivitelben készülnek, hogy megfeleljenek szóban forgó épület igényeinek, továbbá a helyszíni adottságoknak. 

Fontos kiemelni, hogy a napelemek is rendszeres karbantartást igényelnek annak érdekében, hogy optimálisan működjenek, hosszú élettartamúak legyenek. Időszakos ellenőrzések, illetve tisztítás segítenek megelőzni a hatékonyság csökkenését, a meghibásodásokat. Ebben segít a GATE Solar napelem karbantartási szolgáltatása, amely tapasztalt szakemberei révén gondoskodik a napelemek rendszeres karbantartásáról, megelőző intézkedésekről, hogy Ön mindig biztos lehessen a hatékony és megbízható napelem rendszerében.

Amit karbantartunk
Solar Power Station_edited.jpg

Berendezések

Inverterek és telepi elosztók

Transzformátorok és telepi elosztók

Villamos csatlakozási pontok

Napelemek

Tartószerkezet

Vagyon- és életvédelmi eszközök

Villámvédelem

Infrakamerás diagnosztika

Egyéb szolgáltatásaink
Installing Solar Panels

Adminisztráció

Gyártói garancia ügyintézés

Biztosítási ügyintézés

Hibaelhárítás

Inverterek hibaelhárítása

Napelem hibaelhárítás

KÖF kapcsolások elvégzése

KÖF hibaelhárítás

Egyéb

Területgondozás

Napelemtisztítás

Személyesen

1097 Budapest,

Illatos út 11/B

Online

Kérjen ajánlatot weboldalunkon

Telefonon

Hívjon minket!

Tel: +36 20 390 2885

Miért válasszon minket?

Mert karbantartási szerződést kötő ügyfeleink részére számos kedvezményt biztosítunk. Alapos helyszíni felmérés során kollégáink ellenőrzik a telepített eszközök állapotát, jelentést írnak a vizsgálatról, figyelembe vége a használat gyakoriságát, a vonatkozó jogszabályokat, majd személyre szabott ajánlatot készítenek.

Karbantartási szerződéseink teljesen rugalmasak, így biztosan minden igényükre tudunk megfelelő megoldást biztosítani. A karbantartási ajánlat elfogadása után a GATE következik!

Jelezzük, ha aktuálissá válik a karbantartás, figyelmeztetjük, ha változnak a törvényi előírások. Előre egyeztetett időpontban technikus szakembereink a helyszínre vonulnak, hogy elvégezzék a soron következő karbantartást.

karbi_elony_shrt.png
bottom of page