top of page

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA, REDŐNY, TELEPÍTÉS

Motoros redőny telepítés

Motoros redőny került telepítésre egy budapesti lakásba

Megbízás jellege

Már meglévő nyílászáróra szeretett volna tulajdonosa motoros redőnyt szereltetni. Ilyen esetben a távirányítóval működtethető elektromos redőnyt ajánljuk, hiszen ebben az esetben nem kell falvéséssel vesződni, hogy kapcsolót alakítsunk ki a falban. A redőny, legyen az műanyagból vagy fémből kiválóan árnyékol, így a meleg idő beköszöntével megtartja a lakás kellemes, hűvös hőmérsékletét, télen csökkentheti a fűtési költségeket.

Ajánlott kaputechnikai termék

13 darab motoros redőny

Redőny

A redőny, legyen az műanyagból vagy fémből kiválóan árnyékol, így a meleg idő beköszöntével megtartja a lakás kellemes, hűvös hőmérsékletét, télen csökkentheti a fűtési költségeket. A motoros redőny kényelmesebbé teszi a redőnyhasználatot, hiszen gombnyomásra fel- és lehúzódik, mely még a nehezebb súlyú redőnyök mozgatását is megkönnyíti. A kényelmen kívül biztonságosabbá is teszik a lakók életét.

Kivitelezés

Telepítéshez alapos felmérésre volt szükség, hiszen nem minden esetben telepíthető redőny a már meglévő nyílászáróra. Sokszor magasabb ajtót, ablakot akar a tulajdonos, ilyenkor redőnynek már nem marad hely.
Jelen esetben szerencsével jártunk, hiszen távirányítós redőnyöket telepíthettünk, pontosan 13 darabot, mely rendkívül mutatósra sikerült.

bottom of page