top of page

Napelempark szerviz

A GATE Solar kiemelten foglalkozik napelempark szerviz, karbantartás tevékenységével.

Napelemekkel kapcsolatos széles körű tapasztalatunkat folyamatosan frissítjük a legújabb technológiák, valamint fejlesztések tükrében. Célunk, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzünk a napelem rendszerekkel kapcsolatban, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Innováció, illetve hatékonyság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően, a szükséges alkatrészeket akár 3D nyomtatóval is elő állíthatjuk, ezáltal gyors, rugalmas megoldásokat nyújtva az esetleges problémákra. Ez lehetővé teszi a hosszadalmas beszerzési folyamatok elkerülését, így a lehető legrövidebb idő alatt helyreállítjuk a napelem rendszerek működését.

Napelempark szerviz szolgáltatásunk néhány éve indult, mikor a GATE Csoport felmérte a piacot, ezután pedig igényt látott a szakszerű szerviz és karbantartási szolgáltatásokra. Téves gondolat azt hinni, hogy az időnkénti esőzéstől a napelemek tisztán maradnak. Pont a csapadék is hozhat szennyeződést a felületre, melytől jelentős százalékokat eshet a napelem, rosszabb esetben egy komplett napelempark teljesítménye. 

A napelempark egyedi szervize nem egyenlő a rendszeres karbantartással, mellyel hatékonyan megelőzhető a hirtelen jelentkező meghibásodás. Ezért a napelempark karbantartás fontos szerepet játszik. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Image by Ricardo Gomez Angel
Light and Shadow

Az állásidő energia és bevételkieséssel jár!

Keresse a GATE Solar csapatát a gyors szervizszolgáltatásért!

bottom of page